PODIUMACADEMIELIER
JazzWeCan

PRAKTISCH & INSCHRIJVEN

We vertrekken vrijdag 9 augustus 2024 om 10u00 vanop de parking voor de Podiumacademie Lier, adres: Gasthuisvest 50, 2500 Lier (B). Vanaf de Lierse ringweg (R16) neem je daarbij de Molpoort (N10). Tijdens de reis zal de bus stoppen voor een pauze. Voor het grote materiaal hebben we beschikking over extra vervoer.

JazzWeCan vraagt van alle deelnemers een medische fiche in te vullen en kent ook een calamiteitenplan (en heeft dat gelukkig nog nooit hoeven toepassen).

De terugreis eindigt aan de Podiumacademie Lier op zondag 18 augustus 2024 rond 16u30. Neem best even contact op met de bus (cursisten of lesgevers) om te horen of we vertraging hebben.

Inschrijven voor JazzWeCan betekent ook kennisname en naleven van de gedragsregels.

Voor iedereen jonger dan 18 jaar op dag van vertrek: vergeet niet om ons het document toelating ouders-voogd te bezorgen.

Je inschrijving garandeert een 10-daagse, volledig verzorgde reis: verplaatsing met touringcar (jij) en vrachtwagen (instrumenten en bagage) van Lier naar Ernsthofen en terug, volledig pension, 9 nachten en 3 goed verzorgde maaltijden per dag (elk dieet), water, koffie en thee, uitstekende individuele en groepsbegeleiding door ervaren muziekpedagogen/podiumbeesten uit het Deeltijds Kunst Onderwijs, eigentijdse muziekmethodiek en -didactiek, busvervoer ter plaatse naar concerten, uitstapjes, zwembad, vrijetijdsbesteding (feestjes, jams, grillparty, wandelbos, sport, …), schoolverzekering en een attest voor de mutualiteit.

Niet inbegrepen in het tarief: eigen bestellingen aan de bar van de jeugdherberg (of op verplaatsing). Eén frisdrank kost bij de bar € 1 (één jeton). Jongeren tot 18 jaar kunnen 6 jetons tegelijk kopen aan de prijs van € 5,00. 

Hoewel we natuurlijk hopen dat je niet plotseling moet annuleren voor JazzWeCan gaan we er alles aan doen om, indien je annulering écht onvermijdelijk is (ziekenhuisopname, familiale omstandigheden, studie) je verblijfskosten en/of de cursusgelden gedeeltelijk of geheel terug te storten. Dit gebeurt na onderling overleg met de directie van de Podiumacademie Lier.

JazzWeCan wordt georganiseerd door de Podiumacademie Lier, ondersteund door de VSA vzw (Vriendenkring Stedelijke Academie) . Àlle lesgevers, het busbedrijf en de jeugdherberg hebben een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Het is echter ten zeerste aangeraden dat de cursisten van eenzelfde verzekering (in België ‘familiale’, in Nederland ‘WA’) voorzien zijn, mochten zij schade aan elkaar of derden berokkenen.

INSCHRIJFTARIEVEN tot en met woensdag 15 mei 2024*:

geboren na 9 augustus 2006: €500
geboren na 9 augustus 2000: €550
geboren vòòr 9 augustus 2000: €600

Je inschrijving is pas definitief na het voltooien van het inschrijvingsformulier onderaan EN betaling van het voorschot van €200,00 op rekeningnummer:
BE45 0017 6577 7589 (DeKunstplank VSA vzw, 2500 Lier) met mededeling “JazzWeCan 2024 + naam van de cursist”

*Opgelet: Deze tarieven zijn geldig tot en met 15 mei 2024 !! Als je inschrijft na 15 mei 2024 of als het volledige bedrag niet op deze datum is overgeschreven betaal je een toeslag van € 50.

© 2024 JazzWeCan

Thema door Anders Norén